Cea mai frumoasă: O orădeancă de 25 de ani a câştigat, în Italia, faza naţională a concursului World Top Model (FOTO/ VIDEO)

Estera Balintfi, o tânără orădeancă mutată de 5 ani în Italia, a câştigat sâmbăta trecută concursul de frumuseţe World Top Model etapa naţională, iar în 12 decembrie va reprezenta aceeaşi ţară la faza mondială, care va avea loc la Roma, unde va concura cu alte circa 49 de tinere din tot atâtea ţări. 

Model de Oradea

Estera şi-a început cariera de model în Oradea încă de la vârsta de 15 ani, ea fiind descoperită de agenţia Graziela Models. Tot în acea perioadă, în vara anului 2010, BIHOREANUL a prezentat-o la rubrica “Frumoasele Bihorului”.

La câteva luni după aceea, orădeanca a primit o ofertă de la o agenţie de modeling din China, ţară în care a locuit apoi timp de trei luni. “Chiar dacă aveam o vârstă fragedă, tatăl meu m-a lăsat să plec şi m-a sprijinit foarte mult”, povesteşte acum tânăra. În China, frumuseţea ei a fost remarcată rapid, iar la doar 16 ani, a apărut pe coperta revistei “1626”. 

Orădeanca a lucrat apoi pentru agenţii din Japonia, Corea de Sud, Taiwan, Franta şi Italia.  

Din iubire, în Italia

La scurt timp după ce a terminat liceul la Colegiul Tehnic Transilvania, în 2015, aceasta s-a mutat în oraşul italian Pompei, pentru a fi mai aproape de iubitul său Davide Matrone, pe care l-a cunoscut la 18 ani, în Italia. “De atunci familia lui a devenit şi a mea, iar mama lui este chiar fanul meu numărul unu”, a mai spus ea. 

În Italia, Estera a continuat cariera în modelling. Sâmbăta trecută, la concursul World Top Model, care a avut loc în Salento, Italia. “Ştiam că vom fi 47 de concurente şi nici măcar nu mi-am imaginat că voi fi câştigătoarea”, a recunoscut tânăra.

 » sursa: ebihoreanul.ro