Ce telefon trebuie să ai dacă vrei să agăți online? Concluzia unui studiu

Un studiu realizat de platforma Comparemymobile.com a analizat comportamentul utilizatorilor unor aplicații matrimoniale.

În cadrul studiului, au fost concepute mai multe conturi false pe aplicații matrimoniale, în diferite orașe din întreaga lume. Apoi, cercetătorii au analizat peste 50.000 de reacții ale utilizatorilor care au văzut respectivele conturi.

Fiecare profil fals realizat conținea fotografii cu aceeași persoană. Diferența consta în brandul produselor electronice folosite, pentru că în imagini apăreau și telefoane mobile sau căști care ar fi aparținut utilizatorului.

În acest fel, cercetătorii au vrut să vadă care sunt gadgeturile care atrag cel mai mult atenția sexului opus.

Concluzia nu este chiar surprinzătoare, dar este cât se poate de interesantă. Astfel, conform studiului, utilizatorii care folosesc produse Apple au șanse cu până la 76% mai mari să-și găsească un partener.

iPhone s-a dovedit a fi cel mai atrăgător gadget, urmat de Apple Watch și AirPods. În comparație, telefoanele Samsung au fost considerate atrăgătoare de numai 19% dintre utilizatorii aplicației.

Nici alte branduri nu s-au dovedit a fi prea sexy. Un telefon Google Pixel a scăzut șansele unei relații cu 10%, iar gadgeturile Huawei au redus aceste șanse chiar și mai mult – cu 23%.

Cel mai rău stau cei care au un telefon BlackBerry. Șansele găsirii unei partenere au scăzut cu 74% în acest caz.

Dacă în trecut mașinile erau cheia atragerii unui partener ocazional, acum telefoanele sunt considerate mai interesante, cel puțin în rândul generației Millennials.

Femeile sunt mai atrase de produsele Apple decât bărbații, iar aceste gadgeturi se bucură de succes mai ales în rândul persoanelor care au sub 35 de ani.

Aceste dispozitive sunt considerate atrăgătoare deoarece sunt scumpe, fiind astfel asociate cu un statut social mai bun.


 


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus: