Ce spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre sculpturile din primăria Sectorului 1?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, consideră că edilul Sectorului 1 nu a aflat până acum cu ce se ocupă un primar. El a subliniat că deşi nu este critic de artă nu ştie cât de oportun este să fie femei dezbracate în holul unei instituţii publice: „Romanul întra în hol, îşi face cruce şi pleacă”.

După ce și-a început glorios mandatul umplând sectorul 1 de gunoaie, Clotilde Armand s-a gândit să asezoneze sediul primăriei cu niște statui grotești reprezentând demoni feminini. Totul sub auspiciul artei și nobleții.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat decizia lui Clotilde Armand de a expune sculpturile, statui grotești reprezentând demoni feminini, în holul primariei Sectorului 1.  “Nu sunt critic de arta, dar nu ştiu cât de oportun este să fie femei dezbracate în holul unei instituţii publice. (…) Doamna Clotilde nu a aflat până acum cu ce se ocupă primarul. Poate acesta este progresismul neomarxist. E o expoziţie interesantă, eu aş merge dacă ar fi în altă parte, dar nu la primarie, acolo merg să platesc impozite. (…) Românul intra în acel hol, îşi face cruce şi pleaca: o fi primaria, nu o fi!”, a comentat Marcel Ciolacu la Romania TV.

Pentru vineri, edilul Sectorului 1 pregătește vernisajul unei expoziții de sculptură, chiar în holul monumental de la parterul Primăriei Sectorului 1″, a anunțat avocatul Mihai Drăgan pe pagina sa de Facebook. 

Vernisajul expoziției ce mutilează sediul uneia dintre cele mai frumoase clădiri ale Capitalei va avea loc mâine, într-un cadru restrâns, urmând ca abia de luni, publicul larg să poată vizita expoziția doamnei primar.

Sursă text: antena3.ro

Sursă foto: antena3.ro