Magazin ROPRES

Ce sentința a primit directoarea unei grădinițe particulare din Cotroceni care a agresat 6 copii

Ce sentința a primit directoarea unei grădinițe particulare din Cotroceni care a agresat 6 copii
Distribuiți acest articol!

Acum patru ani, în presă, apăreau imagini șocante surprinse la grădinița „Flipper Garden” din București. Ioana Neagu, cea care la vremea respectivă era directoarea grădiniței, a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce lovea mai mulți copii.

Foto: captură stirileprotv.ro

În urma anchetei demarate în martie 2017, procurorii au arătat că femeia agresat şase copii, cu vârsta cuprinsă între 1 şi 6 ani, care erau înscrişi la grădiniţa unde era directoare. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere, Ioana Neagu o trage pe o fetiţă de păr şi o pune într-un colţ. Apoi, la ora de somn, supărată pe doi copii care făceau gălăgie în loc să doarmă, femeia îi smulge din pătuţ şi îi târăşte pe jos, după care îi pune pe hol cu faţa la perete, drept pedeapsă.

La vremea respectivă, câteva zeci de părinți și copii s-au strâns în fața Guvernului pentru a protesta împotriva faptului că Ioana Neagu era cercetată în stare de libertate, pentru că „nu nu exista certitudinea că directoarea va mai comite infracţiunea de rele tratamente aplicate minorilor, deoarece grădiniţa a fost închisă”. 

Acum femeia și-a primit sentința: a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, Ioana Neagu mai trebuie să plătească și o amendă penală de 58.000 lei și să achite părinților copiilor agresați daune morale în valoare de 34.000 de euro. Totodată, ea trebuie să efectueze 110 zile muncă neremunerată în folosul comunităţîi în cadrul Primăriei Bragadiru sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare Bucureşti.

Citește și: O educatoare din Fetești s-a filmat din greșeală cum plesnește un copil. ”Pare o clasă dintr-un film de groază”, se revoltă părinții

De asemenea,

 » sursa: qbebe.ro

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...