Ce partid are de câștigat pe scena politică? CTP: PNL și PSD pierd electorat, USR rămâne înțepenit cât timp e Barna la conducere

Partidul lui Victor Ponta are de câștigat de pe urma unei atitudini de tip „nici în căruță, nici în teleguță” care în prezent caracterizează atât PSD-ul, cât și USR-ul, este de părere gazetarul Cristian Tudor Popescu. În plus, în PSD, garnitura Dragnea încă e prezentă, în timp ce USR va rămâne înțepenit la nivelul de 11 procente cât timp la conducerea sa se află Dan Barna, a comentat gazetarul în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24.

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 rezultatele celui mai nou barometru de opinie din România în privința partidelor politice și consideră că tendințele sunt surprinse în mod corect.

„PNL-ul scade și scade demult, era logic să scadă, în pandemie nu aveau cum să crească. Cu măsurile astea – măsurile corecte – pe care le-au luat nu aveau cum să crească electoral. De aceea și încearcă să recupereze acum cu aceste măsuri de relaxare, care, dacă ne gândim bine de tot, ele nu se justifică” – a comentat gazetarul.

O tendință de scădere se constată însă și la PSD, partid care nu se află la guvernare, dar care are majoritate în Parlament.

„PSD-ul scade și crește partidul lui Ponta,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro