Ce obligaţii le dau bătăi de cap proprietarilor de tersase înainte de marea deschidere

Proprietarii de restaurante din Centrul Vechi sunt nerăbdători să-şi deschidă terasele. Leo, un simpatic patron italian al unui local din centru îţi spune care sunt cele mai dificile măsuri pe care proprietarii trebuie să le respecte. Proprietarii nu sunt singurii nemulţumiţi însă.

”Distanţarea asta omoară activităţile mai mici. Pentru că nu putem, mai ales în centrul vechi unde sunt multe locaţii mici, le omori. Sperăm ca după se răzgândesc. Nu eu nu-mi permit asta (n.red. întrebat dacă va cere datele clienţilor), eu nu sunt poliţist, la mine clientul trebuie să se simtă ca acasă. Da sigur, sigur, angajaţii au geluri igienizante, vor lucra tot cu măşti de protecţie, cu mănuşi, au igienizant şi la bar. Înainte să ducă chelnerul meniul la masa se igienizează”,a declarat Leo, patronul unui restaurant cu specific italian din Centrul Vechi.

”Nu, nu suntem de acord cu oferirea datelor personale la restaurant. Mi se pare un abuz” sau ”Distanţarea, hai mai treacă, meargă, în schimb nu suntem de acord, bine cu programarea, dar limitarea timpului, care nu scrie nicăieri cât”, sunt câteva dintre reacţiile posibililor clienţi.

Marea redeschidere a teraselor va avea loc în această noapte, însă cu măsuri de distanţare şi de igienă foarte stricte.

 » Citește tot articolul pe www.mediafax.ro