Ce impact are lista candidaților USR-Plus la sectoare asupra negocierilor cu PNL. Gorghiu: „Nu ne permitem să pierdem Bucureștiul”

USR-PLUS și-a anunțat canidații cu primăriile de sector, dar negocierile cu PNL continuă pentru candidați comuni la alegerile locale din această toamnă. Dan Barna, președintele USR, spune că discuțiile sunt deschise și că cei 6 candidați propuși nu trebuie să fie neapărat primari, ci ar putea ocupa și alte funcții, iar că anunțul candidaților ar fost făcut din motive de transparență. Alina Gorghiu, prim-vicepreședinte PNL, spune pe de altă parte că negocierile ar trebui duse în privat și apoi ar trebui anunțat public rezultatul, dr că dreapta nu își permite să piardă Bucureștiul, iar negocierile cu USR vor continua.

„Ar fi fost cumva straniu să nu fim pregătiți pentru București. Credem că e foarte firesc să arătăm oamenilor care sunt candidații, care sunt opțiunile, asta neînsemnând din niciun punct de vedere că nu susținem orice variantă prin care singurul mandat de până acum al Gabrielei Firea rămâne unic.

Din perspectiva asta, chiar aseară am avut o nouă discuție cu Ludovic Orban, o să ne mai vedem și peste două zile din nou”, a spus Dan Barna.

„Negocierile sunt deschise. Candidații pe care noi îi propunem nu îi propunem cu eticheta de primar, unii pot să fie viceprmari,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro