Cătălin Botezatu, alături de românii din Ucraina. Află cum poți contribui și tu la construirea unui centru umanitar în Cernăuți

Cunoscutul designer de modă Cătălin Botezatu se alătură campaniei umanitare privind strângere de fonduri pentru construirea unui centru umanitar la Cernăuți destinat  refugiaților români din Ucraina. În acest scop, Cătălin Botezatu oferă spre licitație o superbă rochie de seară. Prețul de pornire al rochiei începe de la 500 de lei. Licitațiile sunt deschise până în data de 20 Aprilie.

Designerul de modă Cătălin Botezatu sprijină cauza românilor din Ucraina aflați în nevoie și donează o superbă rochie de seară. Banii strânși în urma vânzării rochiei sunt destinați construirii unui centru umanitar în Cernăuți pentru românii care vin din Ucraina și au nevoie de ajutor.  Campanie de strângere de fonduri este organizată sub umbrela „Uniți sub tricolor”.

Până în prezent, personalități marcante din România și Republica Moldova au donat obiecte personale, picturi, cărți, mingi, instrumente muzicale și multe alte piese unicat pentru a fi vândute într-o licitaţie cu scop caritabil. Fondurile vor fi utilizate pentru înființarea unui centru umanitar în regiunea Cernăuți, din Ucraina. Detalii AICI.

Rochie din colecția celebrului designer Cătălin Botezatu


Licitația se desfășura în perioada 27 martie – 20 aprilie . Banii adunați din licitație vor merge în întregime către centrul umanitar din Cernăuți. Donațiile se pot face în contul Asociația „Sfinții Români”: RO02BRDE445SV75692124450, cu mențiunea pentru centrul umanitar, Cernăuți.


Pe 27 martie, în cadrul concertului „Uniți sub tricolor” organizat de către Asociația „Sfinții Români”, a început colectarea fondurilor pentru proiectul caritabil. Inițiativei s-au alăturat numeroși interpreți și artiști de pe ambele maluri ale Prutului: Nicolae Voiculeț, Ștefan și Andrei Petreuș, Maria Iliuț, Ion Paladi, Nicolae Furdui Iancu, Dan Puric, „Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu” și multe alte nume sonore.