Cardul contacless care te scapă de grija cărţilor de vizită. Folosindu-l faci economii de sute de euro

Dacă te-ai săturat să împarţi zeci de cărţi de vizită, distribuie datele de business contactless (A)

Dacă te-ai săturat să îţi umpli buzunarele cu cărţi de vizită pentru evenimente, un card le poate înlocui pe toate. Lui Vlad i-a plăcut ideea, mai ales că susţine distanţarea socială, în vreme de coronavirus şi a preferat să îşi înlocuiască teancul de cărţi de vizită cu un mic device pe care are salvate datele lui de business. Le actualizează oricând şi le distribuie contactless, fără să îşi ocupe spaţiul pe telefon cu nicio aplicaţie.

„Reuşeam de fiecare dată să strâng zeci de cărţi de vizită pe care trebuia să le car cu mine acasă, îmi umpleam portofelul şi pe majoritatea le pierdeam”, mărturiseşte Vlad. 

Eduard Oneci, fondatorul Cardanti, a explicat cum anume i-a venit ideea de a crea cardul ce înlocuieşte cărţile de vizită. 

„Noi am tot mers la evenimente cu celelalte produse ale noastre şi de fiecare dată oamenii cereau cărţi de vizită. Noi nu am printat niciodată cărţi de vizită. Dar lucrând cu tehnologia NFC am zis să luăm un card de PVC cu cip, să-l codăm, să punem datele noastre pe el şi de fiecare dată când ne întâlneam cu cineva şi îi arătam produsul era uimit”,

 » Citește tot articolul pe www.mediafax.ro