Cap tractor căutat de autorităţile din Franța, descoperit la Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au depistat un cetăţean român care conducea un cap tractor, căutat de autorităţile din Franța.

La Punctul de Trecere a Frontierei comun Ostrov – Silistra, s-a prezentat, în data de 05 noiembrie a.c., pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 42 de ani, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor marca MAN şi semiremorcă marca Krone.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru capul tractor figurează o alertă în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, introdusă de autorităţile din Franța.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autovehiculul ar fi fost căutat de către autorități.

Mijlocul de transport, în valoare de 55.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

A.F.