Economie ROPRES

CAO îşi reabilitează rezervoarele de apă – GAZETA de SUD

CAO îşi reabilitează rezervoarele de apă – GAZETA de SUD
Distribuiți acest articol!

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 12 octombrie 2021, un nou contract de proiectare și execuție lucrări în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”.
La semnarea contractului a fost prezent și primarul localității Coțofenii din Dos, Ion Dina, care așteaptă cu nerăbdare demararea lucrărilor în teren.
Licitația a fost câștigată de Asocierea S.C. TEOVAL & CO S.R.L. (lider de asociere) – S.C. PRIMASERV S.R.L. – S.C. YDA PROIECT CONSULTING S.R.L., la o valoare de 72.522.164,29 LEI fără TVA.
Contractul prevede elaborarea Proiectului Tehnic în conformitate cu legislația națională, incluzând toate documentele (memorii, desene, calcule etc.) şi orice documentație necesară pentru obținerea autorizației de construire şi avizelor necesare execuției, precum și lucrări de construcție, furnizare şi montaj utilaje şi echipamente tehnologice, testare şi punere în funcțiune a acestora și remedierea eventualelor defecțiuni apărute în perioada de garanție. Perioada de proiectare (inclusiv obținerea Autorizației de Construire) este de 6 luni, durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 18 luni, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 36 de luni.
Ce lucrări sunt prinse în proiec
Investițiile care se vor face în baza acestui contract, DJ – CL – 08, vizează lucrări de reabilitare a Gospodăriilor de Apă (GA) Bordei și Coțofenii din Dos, dar și reabilitarea drenului Gioroc și aducțiunii Ișalnița-Șimnic.
Reabilitare Gospodăria de apă Bordei (Craiova): respectiv reabilitarea rezervoarelor de apă potabilă (2×5000 m.c.); Stație de pompare nouă; Pavilion administrativ; Laborator de analize chimice și bacteriologice; Dotarea cu mobilierul necesar fiecărei încăperi a clădirii administrative și a laboratorului de analize Realizare Gospodărie de apă Coțofenii din Dos: achiziția unui rezervor de 250 m.c.; Statie de clorinare Q = 8,06 l/s; Grup pompare tip booster pentru localitatea Potmelțu;

 » Aflați mai multe informații aici.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...