ROPRES

Candidatul PSD ca judecător CCR a fost respins de colegii din magistratură de la CSM

Distribuiți acest articol!

Dimitrie-Bogdan Licu, candidatul PSD pentru postul de judecător la Curtea Constituțională a României este un personaj sulfuros cunoscut pentru apartenența la diferite grupuri de interese de tip mafiot ce asigură protecția oamenilor politici în fața brațului lung al legii.

Cu ajutorul domnului Licu politicieni de frunte ai statului român au dobândit protecție pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp. Printre cei mai vorace infractori din anturajul candidatului Licu îi putem enumera pe generalul Gabriel Oprea, Sorin Blejnar(omul cu șpăgile din regimul Băsescu), generalul SRI Ovidiu Soare și nașul Mircea Tudor.

Licu a fost selectat pentru funcția de prim adjunct al Procurorului General de liberalul Cătălin Predoiu, ministru al Justiției. În ciuda avizului negativ al CSM, care este și consultativ, Licu a fost numit în funcție de președintele Klaus Iohannis prin decret prezidențial.

Ce au reținut colegii procurori din CSM despre Licu? Că „nu are o viziune managerială certă”, că a dat „răspunsuri evazive”, că „nu-și asumă responsabilitățile specifice funcției”.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...