CAMPANIE. Iohanis și PNL(PDL) ne-au spus că totul va fi bine. Bă nenorociților, de 30 de ani guvernați țara cu PSD

Președintele României, Klaus Iohanis, a ieșit public și ne-a spus că va fi bine, că timp de șase ani nu a fost bine, dar nu e vina lui, el avea alte treburi mai importante.

Nu de alta, dar în primii patru ani a fost în concediu.

În cadrul unei conferințe de presă președinte Iohanis a ieșit împreună cu premierul Orban cu același discurs pe care l-a avut și cu ocazia alegerilor locale. De atunci și până astăzi nimic nu s-a întâmplat.

A spus atunci că va aduce în România zeci de miliarde de euro.

Noi le așteptăm de câteva luni și banii nu au mai venit, în schimb au închis câteva ramuri ale economiei românești pentru că nu au fost în stare să cumpere câteva mii de paturi complet echipate pentru secțiile ATI.

Bani europeni nu au luat, dar au alocat 50 de milioane de euro ca să mituiască presa din țară, ca această să ascundă adevărul, să glorifice în fals președinția și guvernul.

Ne-au spus cei doi că totul va fi bine, că nu va fi rău, că rău va fi cu alții, dar nu cu PNL. Nu înțelegem exact ce a împiedicat PNL, fostul PDL, să facă bine României împreună cu PSD. Cele dou partide politice au condus prin rocadă țara, nu au construit autostrăzi, nu au făcut spitale, nu au reabilitate școli, au generat o mega corupție ce a dus la sărăcie, pensii mici și alocații mediocre.

Au spus cei dou că au și un plan, se numește planul național de reziliență. Că doar nu îi doare mâna să scrie sau gura să spună toate aceste lucruri, dar realitatea este una singură: în ultimele 12 luni guvernul condus de Orban și impus românilor de Iohanis a reușit marea performanță să atragă aproape zero fonduri europene.

Adică nu au reușit să atragă nici un bani european în ultimul an, dar ei promit că o vor face dacă îi alegem. Mint de rup, ne aflăm exact în același moment ca acum 30 de ani.

Sigur că tot de autostrăzi au vorbit, au vorbit de spitale, au vorbit de școli, adică aceleași promisiuni ca acum 30 de ani.

  • Cum devalizează PSD, PNL, USR și partidele anexe banii românilor în timpul campaniilor electorale

    Foarte puțini români știu că în timpul campaniilor electorale se cheltuie sume colosale de bani de către partidele politice.

  •  » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro