ROPRES

Călin Balabașciuc: AUR este alături de românii din Germania. Unde marchează deputatul Ziua Națională a României

Distribuiți acest articol!

Deputatul AUR Călin Balabașciuc marchează Ziua Națională a României alături de românii din Germania. Delegația parlamentară AUR, formată din deputații Antonio Andrușceac, Călin Balabașciuc și Darius Pop, va fi prezentă în Germania pentru a susține și a lua act de problemele cu care românii din diaspora se confruntă. Întâlnirea va avea loc duminică, 4 decembrie, la Biserica Ortodoxă Română din orașul Offenbach, Germania.

AUR este alături de românii din Germania! Pe 4 decembrie ne întâlnim cu frații noștri din Germania pentru a lua act de problemele cu care aceștia se confruntă și pentru a le oferi suport în vederea creării unor modele pentru copiii noștri, arătându-le ce înseamnă să fii român. Suntem preocupați de soarta românilor din Diaspora și le suntem alături în demersurile lor. Cred în forța solidarității și unității naționale și sunt convins că avem înțelepciunea de a fi uniți și de a face Dreptate pentru România”, a declarat deputatul AUR Călin Balabașciuc.

Evenimentul este organizat de Alianța pentru Unirea Românilor Hessen, Germania.

Un număr de aproximativ 9 milioane de români sunt plecați în afara granițelor, motivele emigrării fiind de ordinul politicului, sărăciei din țară și a corupției. Deși Ministerul de Externe raportează în jur de 5,7 milioane de români plecați peste hotare, în realitate, numărul acestora este mult mai mare, pentru că mulți dintre ei nu se regăsesc în bazele de date ale statelor unde au emigrat.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...