Câinii lui Vela puși să amendezi patrioții români din AUR. Dar cu interlopii cum e?

Suntem în plină campanie electorală și fiecare partid politic își face campanie cum consideră de cuviință.

Majoritatea partidelor politice considerate tradiționale, precum PNL, PSD, UDMR și USR își fac campanie electorală la televizor sau în mediul online, evitând contactul cu cetățenii, sătui de minciuna din ultimii 30 de ani.

AUR a ales însă o modalitate inedită: se întâlnește direct cu cetățenii, cu românii și discută despre problemele adevărate ale societății și care au o unică cauză: clasa politică actuală.

Dar acest lucru deranjează și câinii de pază ai democrației, transformați în câinii de pază ai lumii interlope, adică poliția română, este pusă, prin comandă politică, să îi agreseze pe reprezentanții AUR aflați în campanie electorală prin țară.

AUR este partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu. În ultima perioadă partidul a început să capete expunere și deja se apropie de 10% din opțiunea de vot a românilor. Chiar dacă la locale bătălia este una mai grea, urmează alegerile parlamentare și unde AUR va conta cu adevărat.

Ori partidul construit numai din oameni tineri, din oameni noi, reprezintă o amenințare pentru PNL, PSD și USR. Așa că și-au dat mână de la mână și la fiecare eveniment se prezintă și împart amenzi ilegale pe principiul: oricum eu nu pățesc nimic, fac ce abuz doresc, va trebui să te prezinți în instanță să anuleze amenda.

S-a întâmplat acest lucru și la Bistrița, unde oamenii lui George Simion, oamenii de la AUR, au fost etichetați și amendați. În România nu mai există real poliția care să îi apere pe cetățeni, există o poliție politică care negociază și îi apără pe interlopi.

  • Câinii lui Vela puși să amendezi patrioții români din AUR. Dar cu interlopii cum e?

    Suntem în plină campanie electorală și fiecare partid politic își face campanie cum consideră de cuviință. Majoritatea partidelor politice considerate tradiționale, precum PNL, PSD, UDMR și USR își fac campanie electorală la televizor sau în mediul online, evitând contactul cu cetățenii, sătui de minciuna din ultimii 30 de ani. AUR a ales însă o modalitate inedită: se întâlnește direct cu cetățenii, cu românii și discută despre problemele adevărate ale societății și care au o unică cauză: clasa politică actuală. Dar acest lucru deranjează și câinii de pază ai democrației,

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro