Business report: Coronavirusul face prima victimă printre agențiile de turism. Imposibila dublare a alocațiilor pentru copii. Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani. Al doilea val Corona vine sigur

​​Coronavirusul face prima victimă printre agențiile de turism ● Cum să ne jucăm puțin cu 80 de miliarde ● Imposibila dublare a alocațiilor pentru copii ● Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani ● Radiografia industriei de restaurante în pandemie ● Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea rețelelor de gaze pentru populație ● Domoliți-vă! Al doilea val Corona vine sigur ● Ministrul Finanţelor: Dacă ne uităm la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil.

Coronavirusul face prima victimă printre agențiile de turism: Agetur, printre primele agenții lansate în România, a intrat în insolvență, peste 500 de turiști au pierdut 50% din avansul pentru vacanțe. Prima victimă făcută de pandemia de coronavirus printre agențiile de turism românești este Agetur, una dintre cele mai vechi firme de profil din țară, înființată în 1990 și cu afaceri, anul trecut, de 12 milioane de lei. În acest moment, au de recuperat bani de la Agetur mai mult de 500 de turiști care plătiseră deja avansul pentru vacanțe în străinătate. Administratorul judiciar provizoriu al agenției de turism spune pentru Profit.ro că aceștia vor mai primi însă doar jumătate din sumele achitate. Insolvența, avizată de instanță, a fost declanșată la cererea Agetur.

 » Citește tot articolul pe www.hotnews.ro