Actualitate Politică ROPRES

Boris Volosatîi: AUR va deschide cabinete în toate orașele mari ale Europei

Distribuiți acest articol!

Deputatul Alianței pentru Unirea Românilor, Boris Volosatîi, a declarat pentru redacția ropres.ro că partidul pe ale cărui liste a fost ales a decis să deschidă birouri parlamentare în toate marile orașe ale Europei.

“Am făcut un grup de lucru și fiecare parlamentar AUR va trebui să meargă în afara granițelor țării și să se întâlnească cu românii alungați din țară.

Nu trebuie să uităm niciodată că milioane de români trăiesc în afara României. După 1989 a avut loc un exod așa cum nu s-a mai văzut niciodată în istoria țării noastre, însă avem responsabilități față de cei plecați.

Trebuie să căutăm soluții astfel încât românii să nu își piardă identitatea o dată cu transferul de generații. Vom discuta cu autoritățile locale despre cum vom putea deschide unități de învățământ în care limba română să fie folosită uzual.

Vom deschide cabinete parlamentare în toată Europa astfel încât românii să simtă că suntem alături de ei. Vom merge la Paris, Londa, Roma, Berlin și în toate orașele unde există comunități importante de români.

Avem nevoie de soluții și de salarii decente aici, acasă. Pentru acest lucru trebuie să oprim hoția și furtul din banul public, să facem investiții reale și să dezvoltăm o economie în care munca să fie respectată așa cum este ea respectată și în afara granițelor.

Să nu uităm de asemenea că în Republica Moldova și în statele din jurul României sunt comunități importante care trebuie să fie protejate” a declarat deputatul AUR, Boris Volosatîi.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...