OPINII

Bogdan Crefelean(AUR) – Costin Ioniță este un candidat bun și are șanse reale la primăria Bragadiru

Distribuiți acest articol!

Bogdan Crefelean – coordonatorul AUR Ilfov, a vorbit despre alegerile din Bragadiru și despre canditatul Costin Ioniță din partea partidului AUR.

“Situația din Bragadiru este una incertă din punct de vedere al organizării alegerilor locale parțiale. Guvernul nu a luat încă hotărârea organizării acestor alegeri, iar fiecare amânare înseamnă bineînțeles, amânarea alegerilor propriu-zisă. AUR se luptă și este sigur că va câștiga, având un candidat bun, fiind un candidat cu șanse reale. Îndemn cetățenii să nu își irosească votul și să voteze candidatul care contează și care poate să schimbe ceva.

Costin Ioniță este un domn care are încredere în forțele lui, iar planurile lui sunt mari pentru Bragadiru. Oamenii consideră planurile acestea un pic utopice, dar dacă nu visezi departe, nu vei ajunge departe. Avem încredere în acest om și cu siguranță lucrurile vor fi mai bune în Bragadiru.

Unul dintre proiectele domnului Ioniță este tramvaiul sau metroul ușor, care să facă legătura între capătul șoselei Alexandria până către Bragadiru. Avem nevoie de un tranzit mult mai rapid, iar mașina personală nu mai este o soluție pe termen lung.

Un alt subiect interesant este deschiderea unei policlinici, iar Bragadiru nu are o policlinică de stat. Trebuie asigurat serviciile medicale de calitate și pe diverse ramuri, pentru că toată lumea din Bragadiru se îndreaptă către București și cabinele private din Capitală.

Înființarea unui campus universitar este, de asemenea, în planul domnul Ioniță. Avem discuții cu câteva facultăți din țară care ar fi dispuse să investească ca să avem un campus universitar.” susține domnul Bogdan Crefelean, coordonatorul AUR Ilfov.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...