Bode: Teza de doctorat nu o contestă nicio voce academică. E în regulă și e un document original

Teza de doctorat nu o contestă nicio voce academică, a trecut cu succes toate verificările și analizele specialiștilor anterior acordării titlului de doctor, susţine ministrul de Interne, Lucian Bode: „Teza e în regulă și este un document original”

„Ați căzut în ridicol cu BMW și cu acuzațiile de plagiat și cu secretizarea tezei mele de doctorat. Acea teză care era atât de secretă încât v-ați pus oamenii de partid să meargă să o transcrie de mână la Biblioteca Națională…

Acea teză pe care nu o contestă nicio voce academică, acea teză care acum, transcrisă de membrii USR care sunt și deputați și senatori în Parlamentul României, plătiți din bani publici – de asta credeți că v-au votat românii și vă plătesc cetățenii României, să vă faceți exerciții de imagine pe subiecte pe care v-a cășunat în mod maniacal și cu care persistați și atunci când râde o țară de dvs?

Apropos, am văzut cum rupeți pixurile la Biblioteca Națională într-un demers plin de ridicol. Poate ne spuneți cum ați copiat zecile de figuri grafice sau hărți. Știu că sunteți scriitori, dar nu știam că sunteți talentați și la desen”, spune Lucian Bode.

Ministrul de Interne susţine că teza lui de doctorat a trecut cu succes toate verificările specialiștilor.

„Teza mea a parcurs absolut toate etapele și a trecut prin mai multe filtre de verificare, fiind analizată atât de UBB, iar raportul de similitudine din 23.08.2018 rată foarte clar – lucrarea nu conține preluări neautorizate, cât și de către CNATCU.

La solicitarea UBB din 10.10.2018, CNATCU propune să se valideze teza de doctorat în 11 iulie 2019.

Habar nu aveți de proceduri și de cadrul legal aplicabil.

Toate verificările și analizele specialiștilor anterior acordării titlului de doctor au fost trecute cu succes – teza e în regulă și este un document original”, a precizat Bode, luni, în timpul dezbaterii moțiunii simple inițiată împotriva sa.