Black Friday 2020 la eMAG. Top 5 laptopuri de gaming pe care le poți cumpăra la reducere 

Jocurile sunt de toate felurile, unele complexe, altele simple, iar hardware-ul de care ai nevoie pentru a le rula variază și el. Din acest articol poți afla care sunt laptopurile de gaming pe care să le cumperi la reducere de Black Friday și care să te ajute să te relaxezi.

Laptopurile de mai jos sunt potrivite pentru rularea jocurilor video, însă fiecare se adresează unui anumit tip de gamer.

MSI Gaming GF75 Thin

Primul laptop este un MSI Gaming GF75 Thin de 17,3 inci. Acesta se adresează celor care vor un înlocuitor de desktop și care sunt casual gamers. Astfel, acest laptop are un procesor Intel Core i5-10300H, 8 GB RAM, 512 GB SSD și o placă video GeForce GTX 1650 Ti. Ecranul este FHD și are o rată de refresh de 144 Hz. Cu acest laptop vei avea parte de o experiență de gaming bună la rezoluție 1080p și în titluri competitive ca CS:Go beneficiezi și de rata de refresh mare.

Asus Gaming ROG Strix G15
Mai departe, dacă vrei un laptop ceva mai performant pe care să-l folosești poate și pentru editare video atunci Asus Gaming ROG Strix G15 ar putea fi soluția, deoarece vine cu un procesor puternic Intel Core i7-10750H, 8 GB RAM și 512 GB SSD, iar placa video este GTX 1660 Ti.

La fel ca și la modelul anterior, ecranul e FHD și are o rată de refresh de 144 Hz și memoria RAM poate fi crescută pe viitor.

HP Gaming Omen

Pe de altă parte, dacă vrei un laptop mai stilat și un procesor cu opt nuclee, atunci HP Gaming Omen poate fi alegerea potrivită. Laptopul are procesorul Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM, 256 GB SSD și placa video este GTX 1650 Ti. Este performant potrivit și pentru editare video, are și cititor de carduri, iar aspectul este unul cuminte fără mult RGB.

Asus ROG Strix SCAR 15
Dacă dorești cea mai bună experiență de gaming și vrei să joci cele mai noi titluri sau titluri competitive la un număr mare de cadre pe secundă atunci poți încerca Asus ROG Strix SCAR 15 deoarece are un procesor Intel I7-10875H, 16 GB RAM, 512 GB SSD și o placă video Nvidia RTX 2060. Ecranul este FHD și rata de refresh este una impresionată de 240 Hz. Vei putea să-ți distrugi inamicii în competiții e-sports sau să încerci jocuri cu ray tracing.

MSI GE66 Raider
Totuși, dacă dorești un pachet complet, cam ceea ce este mai bună pe piață acum, poți încerca MSI GE66 Raider ce vine cu un ecran foarte rapid de 240 Hz și cu rezoluție FHD. Are procesorul Intel i7-10750H, 16 GB RAM, 1 TB SSD și o placă video Nvidia RTX 2080 Super. Cu această placă video vei putea rula fără probleme jocuri cu ray tracing, vei putea atinge chiar și un nivel de 240 fps în anumite jocuri, ca să te bucuri de rata de refresh mare.

Orice ar fi, ține minte motivul pentru care cumperi un laptop, ce vrei să faci cu el și ce buget ai pentru asta și în funcție de aceste variabile poți decide care este cel mai bun pentru tine.