Black Friday 2020 la eMAG. Scaune de gaming la prețuri uimitoare, de Black Friday

Pentru pasionații de jocuri pe calculator este foarte important confortul de care dispun în timpul „bătăliilor” virtuale, iar de Black Friday aceștia au ocazia să-și cumpere cel mai bun scaun de gaming la un preț de neratat.

Există mai multe aspecte care trebuie luate în calcul atunci când decizi să-ți cumperi un scaun de gaming, însă la ofertele de Black Friday sunt pe toate gusturile.

Scaunul ergonomic cu spătar reglabil, cu un unghi de siguranță de 90° până la 170 °. Muncești, te joci, te relaxezi în orice poziție dorești. Mai mult, perna lombară cu design ergonomic și perna pentru cap oferă gâtului și taliei sprijin complet atunci când vă sprijiniți.

Luând în considerare opiniile jucătorilor, creatorii scaunului Profesional Dr.Shield Solar X au combinat structura și materialele premium folosite la scaunele profesionale Doctor Shield cu tehnologia de iluminare RGB LightStrip 1600 și au creat astfel unul dintre cele mai de calitate scaune concepute până acum, Solar X.

Asigură poziția și confortul corect al corpului, fiind echipat cu cotiere reglabile, perne confortabile și posibilitatea modificării unghiului spătarului până la 180°.

Construit special pentru a oferi corpului poziția corectă, dar și cel mai înalt nivel de confort posibil. Materialele folosite în construcția scaunului sunt de cea mai înaltă calitate, acestea incluzând oțel, spumă poliuretanică High Resilience, iar plasticul este folosit într-o proporție minimă.

Este un scaun cu un design ergonomic construit cu cele mai bune materiale și cu grijă și atentie la detalii. Scaunul Arka Chairs B67 este îmbrăcat într-o imitație de piele rezistentă, atent cusută. Ergonomia, dar și spuma poliuretanica folosită au fost atent alese pentru a crea un confort superior atât pentru gameri infocați, cât și pentru lucrul la birou.