Bittman lovește din nou: ”Andreea Esca şi-a înscenat îmbolnăvirea cu Covid!” (VIDEO)

Dan Bittman, cântărețul cu gândire conspiraționistă, se adâncește în teorii absurde, bolnave, de-a dreptul demente.

Mai nou, solistul de la Holograf o acuză pe Andreea Esca, vocea nr. a Pro TV, că și-a înscenat infectarea cu Covid-19, informează mesajul.com.

Invitat în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu, Dan Bittman a continuat să facă afirmaţii scandaloase. El a spus răspicat că nu crede că ştirista Andreea Esca a fost bolnavă de Covid-19. Bittman a pus totul pe seama conspiraţiilor care circulă de luni bune, conform cărora artiştii şi influencerii ar fi plătiţi să afirme că s-au îmbolnăvit.

„Nu aşa se trece prin boala asta şi nu aşa se revine la ştiri – veselă şi ferice!”

„S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor…

Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri – veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acuma cu Pro TV-ul, care în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem.”

„Lanțurile mari, străine, au voie cu geamuri închise și cu… Cu lingura aia cu care îți iei măsline la Megaimage, poți să te infectezi și tu, și alte 100 de persoane.”

„Este o manipulare urâtă și cineva ar trebui să răspundă. Și prima ocazie ar fi acum: în 6 decembrie, ar cam trebui să răspundă”

„Chinezii au vaccinul de câteva luni și au vaccinat toată armata, primul lucru pe care l-au făcut. Rușii, la fel, au vaccinat toată armata. Noi nu vrem să importăm din asemenea țări, pentru că noi așteptăm Keiserul să ne scoată peste vreo două luni.”

„Sunt mai liberal decât cei care azi ne arată degetul arătător şi ne spun ce trebuie să facem. Fac precizarea că reprezint oarecum categoria artiştilor liber-profesionişti, nu pe aceia care sunt angajaţi în teatre, operă. Eu nu am fost niciodată angajat la stat.” – a declarat Dan Bittman.