ROPRES

Bebeluș născut sub ruinele din Siria: „Mama l-a protejat cu propriul trup, până în ultima clipă” VIDEO

Distribuiți acest articol!

O femeie din Siria a născut sub ruinele unei clădiri prăbușite din regiunea Alep, în urma cutremurului care a avut loc luni, 6 februarie. Din nefericire, femeia a murit, relatează Irshad Gul.

Într-un clip video, care a fost publicat de un jurnalist sirian pe Twitter, a fost surprins momentul în care un bărbat iese cu nou-născutul salvat de sub ruine și îl încredințează echipajelor de salvare.

Femeia care a născut sub ruine a murit. „Ea l-a protejat pe cel mic cu propriul trup, până în ultima clipă”, conform portalului Al Balad. Bebelușul a fost transportat la spital și trăiește.

Bebelusul născut sub dărâmături în Siria FOTO Profimedia

De asemenea, la Jindires, un bărbat devastat de durere leagănă trupul neînsuflețit al bebelușului său mort în urma cutremurelor care au afectat partea central-sudică a Turciei și nord-vestul Siriei.

Un cutremur cu magnitudinea de 7,7 a zguduit în zorii zilei de luni partea central-sudică a Turciei și a afectat totodată nord-vestul Siriei. Acest seism, cel mai grav din ultimii aproape 25 de ani în Turcia, a fost urmat de altele două majore, cu magnitudini de 6,7 și 7,6.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...