Bătaie pe ciolan. USR, PNL și UDMR au împărțit peste 5 000 de funcții publice în România

Bătălia pe ciolan este mare și încă nu s-a terminat.

Deși PNL și USR vorbeau despre depolitizare, bătălia pe ciolanul rămas gol și numit România este una foarte mare.

Se pare că vorbele frumoase spuse în opoziția s-au transformat în fapte dizgrațioase atunci când au fost invitați la putere.

USR a făcut exact ceea ce PNL și PSD fac de mai bine de 30 de ani: au pretins funcții politice pentru membrii de partid. Vă dați seama că nu se înghesuie acolo lumea bună, oamenii căutați care au loc de muncă ci toate scursurile ce au găsit în acest partid locul perfect să se afirme.

Lozinca fără penali în funcții publice a rămas fără conținut din moment ce lupii tineri din USR s-au grăbit să ia o bucată bună din funcțiile publice și pe care doresc să le folosească în interesul propriu și cel al partidului.

După ce au luat cele mai bune ministere și au lăsat PNL doar resturi, USR s-a grăbit să obțină și 40 de locuri de prefect sau subprefect, practic și-au dorit oameni în toată România, mai puțin în Covasna, Mureș și Harghita, acolo unde noii oameni ai politicii au predat totul UDMR, așa cum este cutuma politică.

Dar totul nu se oprește aici: s-a discutat pe fiecare funcție publică importantă de la structurile concentrate și deconcentrate și viitorii prefecți și subprefecți vor avea datoria ca mai departe să facă împărțeala în interiorul județelor.

Ținta o reprezintă acapararea pentru următorii 5 ani a peste 5 000 de funcții publice pentru membrii de partid.