Bătaie de joc în Gara de Nord. Aparatele de aer condiționat au fost montate cu ambele unități la interior

Aparatele de aer condiționat din holul caselor de bilete din Gara de Nord au fost fost montate cu partea exterioară la interior. Potrivit imaginilor publicate pe rețelele sociale, aparatele de aer condiționat din holul caselor de bilete au fost montate cu partea exterioară la interior.

”Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare”, se arată în comunicat.

În plus, personalul Gării de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, acestea urmând să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic și funcțional, de firma responsabilă, fără costuri suplimentare, conform precizărilor reprezentanților.

Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale Sucursalei Regională CF București, în vederea asigurării unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete, potrivit sursei citate.

”Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare călătorilor, asigurându-i că încercăm să remediem această problemă  în cel mai scurt timp”, au mai completat reprezentanții.