Baronul infractor, Iulian Dumitrescu, mai vrea un mandat în fruntea CJ Prahova

Baronul PNL de Prahova candidează sub ancheta DNA. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie, va candida pentru un nou mandat la şefia CJ, anunţă, miercuri seară, PNL Prahova.

Primarii liberali din judeţul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii Partidului Naţional Liberal în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura infractorului Iulian Dumitrescu în vederea unui nou mandat de preşedinte de CJ.

Performanţa fără precedent în acte de banditism și corupție a baronului Iulian Dumitrescu sunt principalele sale atuuri pentru obținerea unui nou mandat. Dacă acum a furat 3 milioane de euro, în mandatul viior va fura cu mult peste 10 milioane de euro, că doar prahovenii au bani, iar Iulică are gagici de plimbat pe la Monaco și Dubai.

Liberalii spun că judeţul Prahova are nevoie de continuitate.

Sunt proiecte importante şi mari, aşa cum nu au existat nicicând după Revoluţie. Liberalii au muncit mult şi greu, împreună, în echipă, au furat până nici ei nu au mai știut pe unde să ascundă banii de procurorii netrebnici de la DNA.

Ele au fost posibile datorită unei colaborări bune şi eficiente între unităţile administrativ-teritoriale şi Consiliul Judeţean condus de Iulian Dumitrescu. În acest moment, Prahova nu îşi permite experimente administrative şi costurile unor blocaje sunt absolut uriaşe. Nimeni nu fură mai bine ca liberalii.

Iulian Dumitrescu este cercetat de DNA sub control judiciar pentru luare de mită şi fals în declaraţii şi are interdicţie să îşi exercite funcţia de preşedinte al CJ Prahova.

După ce a fost pus sub acuzare, Dumitrescu a anunţat că demisionează din toate funcţiile deţinute în PNL, şi anume, de prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte al PNL Prahova.

”Având în vedere existenţa dosarului în care DNA mi-a adus acuzaţiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă”, a scris atunci pe Facebook Iulian Dumitrescu.

Tot sub control judiciar sunt cercetate în acest dosar alte două persoane, sora lui Dumitrescu, pentru complicitate la luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, şi cumnatul acestuia, pentru complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.