Bărbatul care şi-a înjunghiat gemenele şi soţia se baricadase în casă când a venit Poliţia

Tragedie greu de descris în cuvinte în Roman, judeţul Neamţ. Un bărbat de 40 de ani şi-a atacat furibund familia: pe soţie şi cei doi bebeluşi, fetiţe gemene, care nici nu împliniseră 3 luni.Fratele mai mare al copilelor, un băieţel de 9 ani, a scapăt nevătămat datorită mamei care a fugit din bloc, cu el de mână. Pruncii au fost însă răniţi foarte grav. Unul a murit în scurtă vreme, celălalt a fost transferat cu elicopterul la Iaşi, în stare critică şi a fost operat. 

Cititi si: Bărbatul care şi-a înjunghiat gemenele şi soţia ar fi patronul unui magazin de termopane

Atacul sângeros a avut loc sâmbătă dimineaţa, la ora 8, într-un apartament din Roman. Femeia de 34 de ani s-ar fi aflat în dormitor, împreună cu fetiţele de 2 luni şi jumătate, când bărbatul ar fi intrat în cameră cu o armă albă şi s-ar fi năpustit asupra ei. Femeia, confuză, a reuşit să fugă împreună cu băieţelul de 9 ani şi s-a refugiat la o prietenă, în blocul de peste drum. În urma ei, individul s-a dezlănţuit asupra bebeluşilor fără apărare.

Cititi si: Un individ şi-a înjunghiat gemenele de două luni şi soţia. Una dintre fete a murit, iar o alta a fost adusă la “Sf. Maria” Iaşi

Localnică: ”Ăsta merită să facă toată viaţa puşcărie. Să-ţi omori copiii? E dureros.” Când au ajuns la apartament, poliţiştii l-au găsit pe bărbat baricadat în casă. Au spart uşa, l-au imobilizat şi în dormitorul celor mici au dat peste o imagine de coşmar. Ambele fetiţe erau înjunghiate, şi starea lor era foarte gravă.

Localnică: “Am deschis uşa şi venise deja poliţia, el era aplecat, poliţia îl ducea. Ea era plină de sânge. Îmi pare tare rău.” Mai multe echipaje de ambulanţă au sosit la locul tragediei.

 » Aflați mai multe informații aici.