Avocatul Ciprian Iacob, candidat AUR pentru președinția CJD: O schimbare de paradigmă în județul Dâmbovița

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a făcut un pas hotărât spre consolidarea prezenței sale în peisajul politic al județului Dâmbovița, validând candidatura avocatului Ciprian Iacob pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Ciprian Iacob, cunoscut avocat târgoviștean și inițial desemnat coordonator al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare în cadrul AUR, și-a adus aportul în consolidarea și extinderea influenței partidului în regiune. Validarea sa pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița reprezintă o manifestare a încrederii acordate în competențele sale de către conducerea partidului.

Această mutare politică marchează o schimbare de paradigmă în peisajul politic al județului Dâmbovița, unde partidele tradiționale se confruntă cu o competiție tot mai acerbă din partea formațiunilor noi. Candidatura lui Ciprian Iacob sub sigla AUR aduce o alternativă și o viziune proaspătă pentru administrarea județului.

În lumina comasării alegerilor și a schimbărilor din peisajul politic, este clar că AUR se poziționează ca un jucător semnificativ în județul Dâmbovița, iar candidatura lui Ciprian Iacob marchează începutul unei noi etape în evoluția sa ca și forță politică de impact.