Actualitate

Autoarea accidentului în urma căruia au murit 2 copii, a fost reținută și este cercetată pentru ucidere din culpă.

Distribuiți acest articol!

Femeia care a cauzat teribilul accident din București, în urma căruia au murit 2 copii a fost reținută, după ce s-a constatat că s-a urcat beată la volan.

„În baza probatorului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus masura reţinerii pentru 24h faţă de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv”, anunţă Poliţia Rutieră.

Şoferiţa, în vârstă de 56 ani, cercetată pentru ucidere din culpă a două fetiţe, a fost din nou audiată luni, după ce medicii legişti au stabilit, în urma analizării probelor biologice prelevate de la femeie, avea o alcoolemie 0,67 g/l în sânge, la trei ore după accident.

Femeia a lovit mortal, sâmbătă, două fetiţe aflate pe un trotuar din cartierul Andronache din sectorul 2 al Capitalei a mai fost audiată, sâmbătă, timp de trei ore la sediul Brigăzii Rutiere, dar a fost lăsată să plece, faţă de ea nefiind luată atunci nicio măsură preventivă deoarece era bătută de martorii la accindent şi în stare de şoc. 

Autoarea accidentului este cercetată pentru ucidere din culpă.  Ea a spus că a pierdut controlul volanului şi că a încurcat pedalele.

Sursa text: adevarul.ro

Sursă foto: fantik.ro


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...