AUR va câștiga alegerile europarlamentare! PSD-ul pierde teren masiv

Alianța pentru Unirea Românilor se implică în combaterea politicilor economice falimentare promovate de premierul Marcel Ciolacu în contextul viitoarelor alegeri pentru Parlamentul European, de anul viitor. AUR susține că PSD și PNL pun jugul pe români prin eliminarea facilităților fiscale în it, agricultură, horeca și construcții.

Guvernul Ciolacu va acoperi gaura uriașă de la buget prin creșterea taxelor, însă sacrifică economia și veniturile românilor. Dacă în 2022, au fost interesați să crească inflația până la cer, acum ne cresc taxele, iar drumul spre faliment este garantat.

În loc să adune mai mulți bani la buget, politicile PSD și PNL vor duce la prăbușirea consumului, românii nu vor mai avea putere de cumpărare, iar asta va face ca și încasările din taxe și impozite să scadă vertiginos. Pentru că PSD și PNL cheltuiesc banii poporului pe pensii speciale și salarii de zeci de mii de euro pentru neamuri, amante și lipitorii de afișe de la partid, românii deja plătesc mai mult, inclusiv pentru produsele care nu sunt considerate a fi de bază. PSD și PNL îi sărăcesc pe români.

Marcel Ciolacu este o slugă mai mare decât Klaus Iohannis în fața Occidentului, iar românii intră tot cu vize în SUA și sunt ținuți în afara Schengen. PSD-ul pierde, are o hemoragie necontrolată de electorat, iar acest electorat se duce la AUR. Mulți votanți PNL și USR vor vota în 2024 cu AUR. AUR va câștiga alegerile europarlamentare în contextul în care PSD și PNL se erodează la guvernare, iar micuțele partide neomarxiste se devorează între ele.