AUR, singurul partid care are un plan de ieșire din criza economică – CURIERUL ROMÂNESC

România se află de 30 de ani într-o continuă criză, care se adâncește și mai mult în contextul pandemiei de coronavirus. În acest context, Alianța pentru Unirea Românilor a prezentat o serie de măsuri care pot rezolva probleme cu care se confruntă societatea românească, de la educație și sănătate la energie și industrie.

Educația, protecția mediului, energia, agricultura, industria autohtonă și sănătatea sunt priorități absolute.

„România se află într-o criză profundă, nu doar spiritual-morală, ci și social-economică și politică. Noi nu venim doar cu declarații frumoase, venim cu minți ascuțite, cu oameni capabili să articuleze soluții și să le implementeze”, a declarat Claudiu Târziu, în cadrul unei conferințe de presă.

În cadrul evenimentului au fost prezentate câteva măsuri ce pot fi luate în educație, protecția mediului și energie, măsuri ce pot asigura României o bunăstare economică pe termen lung.

„Avem strategii complete pentru mediu, unde doar o singură tehnologie poate să rezolve problema infrigimentului, a sănătății populației și să rezolve problema energiei. România dispune astăzi de resurse regenerabile de energie, printre care și cea mai abudentă bogăție: biomasa. Proiectele acestea înseamnă peste 1 milion de locuri de muncă, avem ocazia să aducem înapoi pe cei care astăzi slugăresc prin străinătate”, a declarat Iuliean Horneț (AUR), antreprenor și inventator.

„De 30 de ani încoace educația națională a decăzut cumplit. Soluția? Strategia de creștere economică prin educație, pentru că noi formăm copilul de mic. Avem nevoie de o doză de șoc, și anume la învățământul tehnic superior pentru că acolo, dacă introducem principiile de dezvoltare ale gândirii creative, ajungem la multe soluții, multe invenții”, a explicat prof. univ. Alexandru Stănilă.

„AUR este singura alternativă autentică! Nu suntem ai rușilor, ai americanilor. Suntem ai românilor! Pe 6 decembrie s-a terminat cu amatorismul, ajutați-ne să facem dreptate pentru România. Faceți-vă dreptate singuri, votați AUR!”, a precizat Cladiu Târziu.

 » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.