AUR sigur nu se trage din PCR dar CTP sigur se trage din Scânteia

AUR sigur nu se trage din PCR dar CTP sigur se trage din Scânteia

CTP este unul dintre jurnaliștii supărați pe propria viață și care a girajat pe rând pe Iliescu, Constantinescu, Băsescu și acum pe Iohanis.

Niciodată nu a nimerit-o, nu a fost nici un aprig luptător pentru libertate.

El a făcut observația că AUR are rădăcinile în PCR, legătura fiind filonul naționalist. Dar filon naționalist exista și în discursul lui Donald Trump, el tot în PCR își are rădăcinile?

Dar CTP este plătit de DIGI24, televiziunea unui naționalist maghiar și care sub masca globalizării toarnă zoaie la identitatea românească. Și mulți alții fac asta pe bani, fără discernământul meseriei.

AUR este condus de George Simion, un tânăr ce avea doar 3 ani la revoluție.

Nu se poate spune același lucru despre CTP, personaj istoric ce se afla în floarea vârstei la acel moment și, din ce știm , scria de zod slove în Scânteia, principala publicație a PCR.

Cu o ură proletară atacă acest monstru sacru AUR, fără a ști nimic despre proiectul politic al partidului, pe principiul că dacă este comandă de la partid să o facem.

Rușine domnule CTP, demult v-ați compromis ca jurnalist.

  • AUR este răspunsul românilor la proasta guvernare a marilor partide

    AUR a fost, într-adevăr, surpriza alegerilor din 6 decembrie, în special pentru reprezentanții partidelor politice tradiționale din România – PSD și PNL, fapt care denotă că atât strategii sus-numitelor partide, cât și influencerii promovați intens, nu cunosc aproape deloc românii. În ultimele două zile, George Simion, liderul AUR, dar și românii care au ales să

  • SpaceX lansează prima navă spațială de marfă de nouă generație DRAGON

    SpaceX a lansat prima navă dintr-o nouă generație denumită Dragon. Lansarea s-a realizat în data de 6 decembrie. Nava transportă experimente și provizii la Stația Spațială Internațională. Dragonul, care zboară într-o misiune numită CRS-21, transportă 2.972 kilograme de marfă, atât în ​​nava spațială, cât și în portbagajul său extern.  Nava este programată să se conecteze

  • Inepția lui Cartianu: George Simion avea trei ani la revoluție

    Grigorie Cartianu nu a reușit să discrediteze AUR în timpul campaniei electorale și continuă să o facă astăzi, deși este fără folos.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro