ROPRES

AUR Rădăuți face un apel pentru ajutorarea urgentă a bătrânilor din Broșteni: “Bătrânii noștri au nevoie de ajutor”

Distribuiți acest articol!

Reprezentanții AUR Rădăuți și AUR Vicovul de Sus au mers în localitatea Broșteni, la Unitatea de Asistență Medico-Socială “Carmen Sylva”, unde se află mai mulți bătrâni aflați în nevoie. Bătrânii internați acolo sunt bolnavi și singuri. Mulți dintre ei sunt abandonați familie și trăiesc în cea mai cruntă sărăcie, lipsindu-le foarte multe lucruri de strictă necesitate.

“Am auzit că bătrânii din Broșteni, aflați la Unitatea de Asistență Medico-Socială Carmen Sylva, au nevoie de ajutor. Am decis să le facem o vizită spontană și le-am cumpărat câteva lucruri pe care le-am considerat necesare. Când am ajuns acolo, am observat că nu aveau de niciunele, le lipseau produsele de bază, cum ar fi pijamalele, pampersii, produsele de igienă. Am rămas impresionați și am decis să ne întoarcem cât mai repede la ei”, au transmis reprezentanții AUR.

Bătrânii de la Unitatea de Asistență Medico-Socială “Carmen Sylva sunt bolnavi și provin din familii sărace. Uitați de propriile familii, rareori au câte un vizitator. De aceea, bătrânii s-au bucurat foarte mult când reprezentanții AUR au venit încărcați cu ajutoare. S-au bucurat pentru ceea ce au primit, dar mai ales că cineva s-a gândit la ei.

“Nu pot uita mulțumirea și bucuria care s-a văzut pe chipurile lor când ne-au întâmpinat”, mărturisește unul dintre reprezentanții AUR.

Membrii AUR din Vicovul de Sus si Rădăuți doresc să se reîntoarcă la bătrânii din Broșteni cu mai multe ajutoare, de aceea fac un apel la toți cei care doresc să participe la această inițiativă caritabilă.

Facem apel la persoane de bună credință, care ne pot ajuta in demersul nostru de a strânge următoarele lucruri necesare bătrânilor de acolo:

-produse de curățenie/igienă
-pampers pentru adulți(mărimi mari)
-șervețele umede
-haine și încălțăminte pentru adulți (pijamale, de casă)

Putem fi contactați la numerele de telefon :

-0752423918(Andreea Brașoveanu)
-0740464134(Daniel Ursachi)


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...