Politică

Lilian Scripnic – Pentru toți românii care au protestat sâmbătă împotriva acestui Guvern, voi vota astăzi moțiunea de cenzură!

Distribuiți acest articol!

Alături de AUR, peste treizeci de mii de români au ieșit sâmbătă pe străzi în București pentru a protesta împotriva dezastrului național spre care ne conduce Guvernul Cîțu și Președintele Iohannis.

Lilian Scripnic, deputat AUR, susține că va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu pentru toți românii care au protestat sămbătă.

Florin Cîțu s-a ascuns sâmbătă, dându-i însă frâu liber lui Raed Arafat ca, în timp ce noi protestam împotriva certificatului verde, să anunțe restricții fără precedent pentru nevaccinați, restricții care încalcă în mod flagrant Constituția. Klaus Iohannis a fugit de românii care își exprimau nemulțumirea în fața Palatului Cotroceni. În loc să îi asculte și să îi unească pe români, acesta a preferat să plece în Germania pentru a primi o diplomă pentru unitatea Europei.

Noi, AUR, avem curajul și determinarea să mergem mai departe pentru a pune în practică voința românilor, iar astăzi mai facem un pas important în acest sens: Guvernul Cîțu va pleca de la Palatul Victoria.

Pentru toți românii care au protestat sâmbătă împotriva acestui Guvern, voi vota astăzi moțiunea de cenzură!”, spune Lilian Scripnic.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...