AUR, inițiativă inedită: Ieșim în stradă ca să vorbim cu românii

Alianța pentru Unirea Românilor desfășoară, în cadrul campaniei AUR te aude, o nouă acțiune inedită: întindem corturi în toată România și ieșim în stradă ca să vorbim cu românii, anunță deputatul Darius Pop.

Începând cu luna mai, Alianța pentru Unirea Românilor și-a deschis birouri locale în aproape toate județele din România. Filiala AUR Maramureș a anunțat că dă startul unei noi acțiuni pentru a fi aproape de românii.

„Dăm startul unei noi acțiuni pentru a fi și mai aproape de sufletele maramureșenilor, luând pulsul problemei direct din stradă. Suntem singura formațiune politică care are curajul și inițiativa de a ieși printre frații noștri români, fără să ne ascundem ca struțul cu capul în nisip. Noi nu plecam privirea când vine vorba de oamenii care și-au pus speranțele în această cauză.

Să nu uităm că nu este campanie electorală, peste 3 ani vor ieși toți eroii să ne vândă aceleași gogoși. AUR Maramureș a creat un precedent – miercuri am fost prezenți în orașul Borșa, unde am ascultat și am notat problemele reale cu care se confruntă oamenii în fiecare zi. Mâine vom fi prezenți și la dumneavoastră în localitate, tot ceea ce trebuie să faceți este să ne contactați. Cortul de AUR din Maramureș și-a început maratonul! Veniți alături de noi și împreună să clădim un viitor copiilor noștri”, a declarat deputatul AUR Darius Pop.

Astfel de acțiuni se vor desfășura în toată țara.