ROPRES

AUR exclude orice alianță cu partidele sistemului. Raisa Enachi (AUR): Vom lupta în continuare pentru drepturile românilor și pentru o viață mai bună

Distribuiți acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor exclude orice alianță cu PSD ș PNL, partide care au reușit doar să sărăcească și mult această țară – eșecul Schengen și faptul că România pierde fonduri importante din PNRR au „încununat” lista de „realizări” ale acestei alianțe. Deputata AUR Raisa Enachi a reiterat faptul că va lupta alături de colegii săi parlamentari pentru drepturile românilor și pentru o viață mai bună – cetățenii plătitori de taxe și impozite au drept să se bucure de un trai mai bun în propria țară.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a stabilit direcțiile strategice pentru anul 2024 în cadrul unei importante întâlniri ce a avut loc în acest sfârșit de săptămână.

Conferința a debutat cu un discurs susținut de către președintele Partidului AUR, George Simion, care a îndemnat cu hotărâre membrii și liderii organizațiilor locale să fie pregătiți pentru o mobilizare generală în vederea campaniilor electorale din anul viitor.

Un moment de importanță majoră în cadrul acestei conferințe a fost decizia luată în unanimitate de a exclude orice formă de coaliție de guvernare cu Partidul Național Liberal (PNL) sau Partidul Social Democrat (PSD) în alegerile din 2024.

Cu privire la obiectivele sale pentru anul 2024, AUR și-a propus câștigarea tuturor etapelor alegerilor, începând cu cele pentru Parlamentul European.

„Iubesc România, doresc ca această țară să prospere, tocmai de aceea voi lupta în continuare pentru drepturile românilor, pentru o viață mai bună, pentru viața pe care o merită și pentru care muncesc dragii noștri români.


Doar împreună putem învinge nedreptățile și vom putea trece peste obstacolele ce ne apar în calea noastră spre succes. Suntem iubiți de voi, iar acest fapt poate crea anumite tensiuni, urmate de sentimente de invidie, ură. Nu vom permite să fim intimidați și vom lupta, în continuare, pentru a face din România un spațiu sigur, din toate punctele de vedere”, a declarat deputata de Vaslui, Raisa Enachi, AUR.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...