AUR aplică o lovitură puternică UDMR: Dan Tanasă candidează

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul patrioților români conduși de George Simion, aplică o lovitură puternică de imagine UDMR.

Activistul civic Dan Tanasă, cel care a câștigat sute de procese împotriva abuzurilor minorității politice maghiare din Covasna, Harghita și Mureș, răspunde apelului public lansat de George Simion și va candida la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

„A confirmat! Dan Tanasă va candida pentru Parlamentul României pe listele civice ale AUR în apărarea românilor din Covasna, Harghita și Mureș. Votați-ne pe 6 decembrie!” este postarea făcută astăzi de George Simion.

Dan Tanasă este cunoscut pentru lupta sa pentru drepturile românilor din centrul României și împotriva abuzurilor comise în regiune de către UDMR.

Dan Tanasă este activistul civic care a câstigat în instanță obligația afisării simbolurilor naționale în cele trei județe și interzicerea arborării pe instituții publice a steagului separatist al ținutului secuiesc.

George Simion, copreședintele AUR, a lansat un apel public la unitatea forțelor patriotice fie că este vorba despre independenți, partide, asociații sau sindicate.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro