AUR a organizat un protest în fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat, sâmbătă, un protest în fața Ministerului Sănătăţii, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balş”. AUR a cerut demisia ministrului Vlad Voiculescu și a secretarului de stat, Raed Arafat. În jurul orei 18.00, aceștia au plecat într-un marș spre Piața Victoriei şi apoi spre Institutul „Matei Balş”, scandând „Demisia”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, „Ce vrem noi e și pentru voi”.

Câteva zeci de protestatari s-au strâns prima dată în fața ministerului, unde au scandat lozinci precum „Demisia!”, „Jos Guvernul!”, „Ruşine să vă fie!” sau „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”. Cei doi lideri ai partidului, George Simion și Claudiu Târziu, parlamentari AUR, au condus protestul.

Principala revendicare a protestatarilor este demisia actualului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, potrivit Agerpres.

„Nu contează nici președintele țării, nu contează nici Guvernul, nu contează nici ministrul Sănătății nu contează nici cel care e prezent la fiecare guvernare, stăpânul sistemului de sănătate: Raed Arafat. Contați dvs, oameni curajoși, care nu se vor lăsa și vor lupta până la capăt pentru drepturile românilor. Este normal să protestăm aici, în fiecare zi, ca să contestăm acest sistem”, a afirmat George Simion la protest.

Sursă text: romania.europalibera.org

Sursă foto: g4media.ro