Politică

„Atitudine de sef” în parlament. Dan Barna își cheamă angajații să îi ridice ochelarii de jos

Distribuiți acest articol!

Vicepremierul Dan Barna a dovadă ieri de „atitudine de şef”, deoarece după ce și-a scăpat ochelarii pe jos, acesta nu a fost în stare să îi ridice singur ci a chemat un angajat al parlamentului să o facă.

Scena s-a petrecut în timpul discursului preşedintelui PSD Marcel Ciolacu de la la Ora prim-ministrului. Premierul Florin Cîţu a fost prezent ieri la Parlament, chemat de către PSD la Ora prim-ministrului, să dea explicaţii pentru bugetul pe 2021.  

La un moment dat, în timpul discursului liderului PSD Marcel Ciolacu, vicepremierul Dan Barna, aşezat în banca rezervată Guvernului, este surprins de către camerele video în timp ce-şi scapă ochelarii pe jos. În loc să-i ridice singur, liderul USR cheamă un angajat al Parlamentului să facă asta pentru el.

În urma întamplarii acesta a declarat: „Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei, pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat”

Sursă text: digi24.ro

Sursă foto: psnews.ro

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...