Atenție cu VIGNETA bulgărească! Un constănțean, ȘICANAT de polițiști

Un șofer constănțean acuză faptul că a fost oprit de polițiștii din Bulgaria, deși avea vignetă cumpărată la intrarea în țară. El spune că a achiziționat o vignetă valabilă 30 de zile, la data de 12 septembrie, de la punctul de trecere Vama Veche, la intrarea pe pământ bulgăresc.

„Toate bune și frumoase, la întoarcerea din Turcia, am fost oprit la Burgas, polițiștii spunându-mi că este o problemă cu vigneta pe care am luat-o după ce am intrat în Bugaria. I-am explicat că nu se adevărat, dar mi-a spus ca pe viitor să o iau înainte să intru în vamă, că este o cameră care bate chiar acolo. După câteva zile, pentru că tot aveam vignetă, am intrat din nou în Bulgaria. La întoarcere, surpriză, chiar în punctul de frontieră am fost verificat, din nou și nu aveam vignetă. Le-am explicat cu bonul în față, dar ei o țineau pe a lor.”, a povestit constănțeanul pentru Replica.

Acum, bărbatul spune că se așteaptă să primească o amendă, chiar dacă știe că a plătit vigneta la intrarea în Bulgaria, valabilă timp de 30 de zile. Acesta se întreabă dacă există probleme în înregistrarea în sistem a acestor vignete, la intrarea în Bulgaria.

S.H.