Atac dur din partea lui Mugur Mihăescu la criticile lui Iulian Bulai

Atac dur din partea lui Mugur Mihăescu la criticile lui Iulian Bulai

În cadrul emisiunii Decisiv, de la Antena 3 din data de 3 ianuarie, Mugur Mihăiescu împreună cu Iulian Bulai, deputatul USR-Plus, au avut un schimb de replici în legătură cu Revelionul TVR 2021.

Deputatul Iulian Bulai în urma vizionării Revelionului TVR 2021, a declarat: „În calitate de președinte al Comisiei de Cultură care are în control parlamentar aceste instituții importante de informare în România, Televiziunea Națională și Radioul Național, susțin că pentru a construi o democrație în România avem nevoie de o informare corectă, o informare deschisa cu privire la masurile de protecție împotriva pandemiei, iar ceea ce a fost la TVR în seara de Revelion este o bășcălie tristă care subminează și își bate joc de măsurile de protecție împotriva acestei pandemii, pe bani publice. Au fost folosiți angajații TVR pe un contract care s-a făcut cu două firme private. Aceste lucruri vor fi discutate la Parlament la momentul potrivit”.

Aceste declarații l-au intrigat pe actorul Mugur Mihăescu și a urmat un schimb de replici acid din partea amândurora:

Iulian Bulai: „Ideea ca în noapte de Revelion, la cea mai vizionată emisiune a anului, se invită conspiraționiști și oameni care ignoră orice măsură de protecție pentru a ataca măsurile care limitează efectele negative ale acestei pandemii e o greșeala, in opinia mea.”

Mugur Mihăescu: „Domnule nu ți-e rușine? Să-ți fie rușine! Cum mă faci pe mine conspiraționist? Cum mă face conspiraționist acest comunist?V-au votat mai puțini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antena. Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari! Nu pot să respect comuniștii”, a continuat actorul.

„E un delirant! M-am săturat! Politrucii ăștia care tot vor să acceada la putere. Care-și plătesc funcțiile prin CNA-uri sau prin consilii de administrație. Votați de o mână de oameni, nici câți s-au uitat la voi la Revelion. Fac pe filosofii în țara asta. Ce să-i comentez eu unui astfel de individ? Abuzează de bunul simt al tuturor”, a spus actorul despre deputatul USR-PLUS.

Sursă text: libertatea.ro