Atac devastator în estul Ucrainei – Au fost raportate zeci de victime

Cel puţin cinci persoane au fost ucise şi alte 18 rănite luni într-un atac cu două rachete ruse asupra unei clădiri rezidenţiale din oraşul Pokrovsk din estul Ucrainei, a anunţat Kievul, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Trupele ruse au lovit Pokrovsk în regiunea Doneţk pe 7 august, ucigând cel puţin cinci persoane şi rănind 18, potrivit ministrului de Interne Ihor Klymenko.

Zona centrală a orașului a fost lovită de două ori în mai puțin de o oră, a informat guvernatorul regional Pavlo Kyrylenko.

Începând cu ora 21:20. ora locală, s-a confirmat că patru civili au fost uciși și trei au fost răniți în prima lovitură, a declarat ministrul de interne Ihor Klymenko.

Cel de-al doilea atac l-a ucis pe șef adjunct al Departamentului Regiunii Donețk al Serviciului de Stat de Urgență, potrivit lui Klymenko. Alți patru primii care au intervenit, opt ofițeri de poliție și trei civili au fost răniți.

Atacul a afectat clădiri de apartamente, reședințe private, un hotel, restaurante, magazine și clădiri administrative, a adăugat guvernatorul.