Arafat și Voiculescu așteptați la ieșirea din minister de protestatari furioși

Așazis-ul doctor Raed Arafat și așazis-ul licențiat Vlad Voiculescu, care care conduc la acest moment sistemul de sănătate din România, sunt așteptați în fața ministerululi sănătății de o mulțime impresionantă și furioasă.

Cei prezenți sunt nemulțumiți de modul în care ministerul a fost condus de mai bine de 30 de ani și de faptul că bigfarma este mai bine reprezentată decât românii.

Cu privire la Vlad Voiculescu un nou scandal a ieșit la iveală chiar astăzi. Profesorii săi au confirmat faptul că nu a reușit să termine facultatea și că în realitate are doar o diplomă amărâtă că ar fi urmat un curs de pregătire cu durata de o lună la universitatea din Viena.

Citiți întreg articolul pe CRITICII.RO și vă veți minuna.

“Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă” strigau cei prezenți în fața ministerului. Ei cer demisia lui Arafat și a lui Vlad Voiculescu. S-a mai scandat : “Asasinii”, “Demisia”, “Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă”,

“Acești criminali conduc de mai bine de 30 de ani România. Ei sunt cei vinovați de morții de la Colectiv, din maternitatea Giulești, de la Piatra Neamț și de la Matei Balș. Nu cadrele medicale sunt de vină sau pacienții care sunt ținuți în frig ci ei, cei care consumă miliarde de euro anual dar nu au fost în stare să construiască spitale noi” a declarat Adrian Matei, unul din protestatarii nemulțumiți.

În timp ce românii protestau la minister președintele Klaus Iohannis era pe pârtia de la Păltiniș, la doar o zi după incendiul de la Matei Balș.