Aplicație de Servicii medicale la domiciliu pusă gratuit la dispoziția campaniei de vaccinare și a CNAS în sprijinul îngrijirilor la domiciliu în contextul crizei COVID-19 (P)

Din dorința de a descongestiona sistemul public de sănătate în această perioadă și nu numai, aplicația Beesers, primul marketplace de servicii medicale la domiciliu din România, își dorește să își ofere GRATUIT sprijinul Ministerului Sănătății și al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 și, împreună cu aceștia, să ofere românilor posibilitatea vaccinării în confortul propriei case. 

Aplicația Beesers își arată disponibilitatea de a face acest lucru fără costuri dacă autoritățile statului doresc să se alăture demersului său. 

„Adresăm această scrisoare deoarece considerăm necesar ca împreună să încurajăm populația să se vaccineze și să facilităm cât mai mult acest proces. În această perioadă, în care dorința de a diminua cât se poate de mult interacțiunea cu un număr mare de persoane este din ce în ce mai pregnantă, ne dorim ca prin aplicația noastră să oferim gratuit un sprijin real campaniei de vaccinare. Am fi extrem de onorați să fim parte a campaniei de vaccinare, să punem aplicația noastră GRATUIT la dispoziția autorităților și să putem contribui astfel la creșterea numărului de persoane imunizate împotriva virusului SARS-CoV-2. Mai mult decât atât, putem pune gratuit aplicația la dispoziția Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și pentru alte tratamente la domiciliu.”, spune Ovidiu Tuduruță, fondator Beesers.

Astfel, în situația în care demersul nostru este susținut de autorități, utilizatorul nu va trebui decât să descarce aplicația pe dispozitivul mobil, se conectează cu adresa de Google/Facebook/Apple ID, adaugă adresa de domiciliu, apoi ar putea selecta ”vaccin împotriva COVID-19” din lista de servicii medicale și ar putea să plaseze o cerere fără a mai fi necesară plata serviciului. În cel mai scurt timp, personalul medical ar putea efectua vizita în ziua și la ora stabilită de către pacient.

În acest moment, aplicația are furnizori listați atât în următoarele orașe: București,

 » Aflați mai multe informații aici.