Apelul lui Marcel Vela pentru „cavalerii drepturilor și libertăților unor idei politico-electorale”

Numărul românilor infectați cu coronavirus crește vertiginos de la o zi la alta, dar, cu toate acestea, ministrul de interne Marcel Vela spune, culmea, că sunt puțini cei care nu respectă regulile impuse de guvernanți. În plus, pe cei care nu cred în existența acestui virus, ministrul i-a invitat să stea de vorbă cu o rudă a unui decedat de COVID. A mai subliniat că situația este „crâncenă, dramatică. Acest virus există, e foarte agresiv, este invizibil, este un dușman care atacă”.

„Mă bazez foarte mult pe responsabilitatea românilor. Cei care nu respectă aceste reguli sunt destul de puțini. Astăzi sunt înregistrate un număr de cazuri, au mai murit 21 de compatrioți și îi rog pe toți acești cavaleri ai drepturilor și libertăților unor idei așa mai politico-electorale să meargă la familiile care încearcă această situație dramatică, să discute cu cei care sunt într-o situație tragică și au pierdut pe cineva drag”, a spus Marcel Vela, sâmbătă. 

„Eu am discutat cu familia unor colegi din MAI care nu mai sunt, din păcate, astăzi printre noi, care au murit îmbolnăviți de acest covid și vă rog să mă credeți că situația este crâncenă. Situația este dramatică, acest virus există,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro