Economie ROPRES

Aparatură medicală de ultimă generație, la Ambulatoriul Spitalului Municipal Filantropia – GAZETA de SUD

Aparatură medicală de ultimă generație, la Ambulatoriul Spitalului Municipal Filantropia – GAZETA de SUD
Distribuiți acest articol!

Primăria Craiova a încheiat, ieri, contractul pentru dotarea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Municipal Filantropia cu echipamente și aparatură medicală de ultimă generație.
Proiectul “Reabilitare Corp C1 – Ambulatoriu pavilion A, extindere cu lift exterior și amplasare rampă de gunoi (colectare selectivă)” prevede, pentru primul lot, livrarea a 85 de echipamente, printre care:
sterilizator cu aburi, sistem video-endoscopie și fibroscopie, ecograf cardiologie, dermatoscop, ecograf explorări funcționale, tomograf cu coerență optică, multiple truse chirurgicale, instalații pentru dezinfecția aerului, instrumentar specific etc.

Contractul este în valoare de 3.877.800 lei, fără TVA, iar firma câștigătoare are la dispoziție 90 de zile pentru livrarea produselor.
Echipamentele vor fi amplasate în corpul de clădire reabilitat pe fonduri europene, de pe bulevardul Nicolae Titulescu. Ambulatoriul Spitalului Filantropia, aflat în subordinea Primăriei Craiova, va mai fi dotat și cu echipamente IT, mobilier medical și electrocasnice, imediat ce vor fi finalizate licitațiile pentru celelalte trei loturi din cadrul proiectului. 

 » Aflați mai multe informații aici.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...