ANTONIO ANDRUSCEAC: NU AM VENIT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI PENTRU A OCUPA FUNCȚII. SUNTEM AICI CA SĂ LUCRĂM ÎN FOLOSUL ROMÂNILOR!

Invitat în platoul emisiunii FOCUS găzduită de Olivia Bulboacă, domnul Antonio Andrusceac, deputat AUR (BACĂU) ne vorbește despre situația actuală din Parlamentul României. „AUR este o surpriză pentru acea parte a lumii politice și a lumii economice care de multe ori se află în spatele politicienilor pe care dumneavoastră îi vedeți în Parlament, doar prin faptul că ei nu ne-au vrut acolo. Este foarte ușor să îi suspectăm de naivitate, dar nu, ei sunt doar vicleniei. Au încercat pe toate căile să ne oprească inclusiv faptul că au avut loc înaintea alegerilor parlamentare niște trageri la sorți foarte dubioase. Ne mai vorbimd că în majoritatea circumscripțiilor noi nu am avut delegați în secțiile de vot.”

„Noi cei de la AUR vom face mult mai bine aceste lucruri pentru că nu ne-am dus în Parlament să ocupăm funcții și nu ne-am dus pentru căpătuială. Mă uitam la colegii din parlament, niciunii , și n-o să dau nume, că erau din stânga sau din dreapta culoarului pe care stăm noi cei de la AUR, dar niciunul nu aveau pregătite documentele la ordinea de zi. Noi eram singurii care cu documentele în față ne agitam cum să votăm, cum stabilim prioritățile, cum s-a modificat lista între timp. Noi eram foarte atenți și cu lecțiile făcute, ceilalți, mă uitam cu surprindere, nu aveau nicio foaie, dacă se supune la vot probabil că toți votau după mâna liderilor de grup, fără niciun fel de contrubuție personală.” povestește deputatul AUR, Antonio Andrusceac.

Ediția din 8 februarie a emisiunii FOCUS cu Olivia Bulboacă, o puteți viziona aici.