Antonio Andrusceac: AUR a lucrat intens încă de la depunerea jurământului

În emisiunea Știrea Zilei, de pe 60m.RO, prezentată de Doina Grosu, a fost invitat Antonio Andrusceac, deputat AUR și chestor al Camerei Deputaților. Acesta a vorbit despre fapul că partidul din care face parte, Alianța pentru Unirea Românilor, lucrează intens la proiecte de lege pentru susținerea intereselor românilor.

Intrebat de moderatorul emisiunii ce părere are despre sistemul birocratic învechit și de faptul că se fac numiri politice în funcții publice, acesta a spus că s-au facut pași în administrația locală spre reducerea „numărului de hârtii”, dar că este loc de mai bine în toate sistemele statului, unde este foarte multă corupție.

În timpul emisiunii s-a pus și problema pensiilor și sporurilor speciale pe care le primesc cei de la conducerea țării, invitatul fiind de părere că dreptatea trebuie să înceapă cu „cei de sus”: „eu înțelegeam să existe o premiere pe performanță, dar când toți hoții se plimbă prin Europa, despre ce performanță putem discuta?”, susține deputatul AUR.

Antonio Andrusceac a făcut și câteva declarații legat de susținerea campaniilor electorale ale politicenilor din banii publici, bani „din care se pot face spitale, scoli, creșe și alte lucruri. Trebuie să existe un schimb echitabil intre ceea ce iți dă societatea și ceea ce îi dai tu înapoi ca om politic”, a mai adăugat Andrusceac.

Sursă text: 60m.RO

Sursă foto: 60m.RO