Antena 3 a distrus-o pe Gabriela Firea

Antena 3 CNN a prezentat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” a lui Mihai Gâdea un nou sondaj realizat de ARA despre care a spus că „cutremură scena politică”.

În acest sondaj care face referire și la prezența la vot, Gabriela Firea, omul de casă al televiziunii ani de zile. este clasată pe locul 3, spre deosebire de sondajul realizat la comanda PSD, unde era pe locul 2.

Piedone e pe locul doi în sondajul ARA prezentat de televiziunea lui Dan Voiculescu, iar Nicușor Dan, pe primul loc.

În ceea ce privește intenția de vot pentru alegerile la Primăria Capitalei, actualul primar la Capitalei, Nicușor Dan din partea Alianța Dreapta Unită se bucură de primul loc, 35% dintre bucureșteni ar vota cu el, în timp ce 27% cu Cristian Popescu Piedone din partea PUSL, care se află pe locul doi în topul preferințelor.

Sondajul continuă cu Gabriela Firea din partea PSD, pe care ar vota-o 23% din respondenți, 11% ar vota cu Sebastian Burduja, candidat PNL, iar cu Mihai Enache din partea AUR, 3%. 1% din respondenți ar vota cu alt candidat.

Graficul este realizat doar pe baza respondenților care sunt hotărâți că vor merge la vot. 27% din respondenți, deși doresc să voteze pe data de 9 iunie, în acest moment nu sunt hotărâți cu privire la candidatul dorit pentru funcția de primar al Capitalei, precizează site-ul televiziunii.