Andrei Busuioc(AUR) – „Vasluiul merită autostradă, neavând infrastructura nici investitori nu vom avea”

Din păcate, județul Vaslui este singurul din Moldova care nu are acces modern la infrastructura țării. CNAIR a recomandat o analiză a întregului drum de la Tișița către cea mai mare vamă din estul României.

Senatorul Andrei Busuioc a reacționat după ce CNAIR a propus un drum transregio (un fel de drum național mai modern), declarând că acesta nu va fi suficient pentru acest județ.

„Vasluiul merită Autostradă, nu drum expres sau drum modernizat, având și prioritate că merge spre cea mai mare vamă din estul României , neavând infrastructura nici investitorii nu vom avea, iar drumurile naționale acum sunt adevărate cimitire, care sunt pe spatele acestor criminali care nu au interes să dezvolte aceasta zonă.

După noile direcții din Ministerul Transporturilor , județul VASLUI nu va avea acces direct la infrastructură mare (drum expres/autostradă). Cu alte cuvinte județul VASLUI va fi singurul județ din Moldova fără un acces modern la infrastructura mare din România.”, spune Andrei Busuioc, senator AUR.